• Persoonlijk advies
  • Dierproefvrij
  • Gratis verzenden vanaf 50 euro
  • Veilig betalen
Home » Dames » Gezichtsverzorging » JAFRA Royal Jelly Revitalize RJx

Jafra Royal Jelly Revitalize RJx

JAFRA Royal Jelly Revitalize is een uniseks gezichtsverzorgingslijn die je huid er binnen 4 weken tot 7 jaar jonger uit laat zien, dankzij de RJˣ-technologie van JAFRA!

Kies je voor de Royal Jelly Revitalize lijn, dan kies je voor een gevitaliseerde, vernieuwde en een stevigere huid!

Deze verzorgingslijn gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen en heeft overtuigende resultaten binnen 4 weken. Een baanbrekende huidverzorging voor zowel mannen als vrouwen, waarbij de resultaten niet alleen zichtbaar zijn maar ook voelbaar.

Door de exclusieve Royal Jelly RJX-technologie wordt de werkzaamheid van de producten extra versterkt en daarmee nog effectiever. Je bereikt hiermee nog snel resultaten en dat door middel van een verzorgingsritueel van enkele minuten per dag.

Waarom is het belangrijk om een gezichtsverzorgingsritueel toe te passen?

Als men het woord 'gezichtsverzorgingsritueel' hoort denkt men vaak aan een ritueel waar ze ellenlang mee bezig zijn.
Dat is gelukkig niet het geval, het kost je slechts enkele minuten per dag! Dus dat valt wel mee toch?

Als je dit niet gewend bent is het eigenlijk gewoon een kwestie van doen. Na een paar dagen zal het een vaste routine worden die je dagelijks, iedere ochtend en avond uitvoert en waar je huid baat bij heeft. Waarom dan een ritueel? Als je een goed individueel product toepast zal dat
al voor goede resultaten zorgen. Maar de combinatie van de producten samen, die elkaar juist versterken, zullen je huid compleet veranderen en dan wel in positieve zin ;-)

Een verzorgingsritueel bestaat uit 4 stappen in slechts 4 minuten

Een verzorgingsritueel bestaat altijd uit 4 stappen; reinigen, behandelen, verzorgen en beschermen. Dat is ook één van de redenen waarom een compleet verzorgingsritueel belangrijk is. Alleen je huid reinigen volstaat namelijk niet, net zo min als je huid alleen beschermen terwijl je deze niet reinigt of verzorgt. Iedere huid, ongeacht je leeftijd heeft behoefte aan een complete verzorging. De behoefte van iedere huid en huidleeftijd is wel verschillend. Dat is ook de reden waarom JAFRA voor iedere huid en huidbehoefte een aparte verzorgingslijn in het assortiment heeft.

Wil jij graag een vernieuwde, gevitaliseerde en een stevigere huid? Dan zit je op deze pagina in ieder geval goed!

Producten

We zullen hieronder de producten van de Revitalize lijn op een rijtje zetten. We zullen deze onderverdelen in categorieën van de 4 stappen van het verzorgingsritueel. Uiteraard zijn alle producten los verkrijgbaar, maar ze zijn ook verkrijgbaar als set. Er is een basis set van 4 producten en een Deluxe Set van 6 producten, die je zelf kunt samenstellen. Daarnaast ontvang je op deze sets maar liefst 24 - 28% korting!

Reinigen

Behandelen

Behandelen

Behandelen


Behandelen

Verzorgen

Verzorgen

Beschermen


Aanvullend

Revitalize Basic Set

Revitalize Deluxe Set

Revitalize Travel Set


Mocht je nog vragen hebben, laat dan hieronder een reactie achter. Heb je ervaring(en) met de producten, dan zou ik het leuk vinden als je helemaal onderaan deze pagina een recensie zou willen schrijven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.