• Persoonlijk advies
 • Dierproefvrij
 • Gratis verzenden vanaf 50 euro
 • Veilig betalen
Home » Dames » Gezichtsverzorging » JAFRA Royal Defy

Jafra Royal Defy

De Jafra Royal Defy is de nieuwste premium gezichtsverzorgingslijn, die gemaakt is voor de rijpere, veeleisende vrouwenhuid die je rimpels verminderen en huidveroudering tegengaan!

Kies je voor de Royal Defy verzorgingslijn, dan kies je voor maximale werkzaamheid en optimale resultaten door middel van een moderne anti-aging technologie en doelgerichte werkzame stoffen waaronder Royal Jelly Rjx!

Hoe werkt de Royal Defy verzorgingslijn precies?

De Royal Defy verzorgingslijn, bestrijdt de 10 tekenen van gevorderde huidveroudering en met name werkzaam bij de rijpere huid.

De 10 tekenen van gevorderde huidveroudering:

 1. Diepe lijntjes en rimpels
 2. Volumeverlies
 3. Ingevallen ogen en wangen
 4. Verlies van elasticiteit
 5. Slapheid van de huid
 6. Droogheid
 7. Rimpelig uiterlijk
 8. Vergrote poriën
 9. Ongelijkmatige teint
 10. Vale teint

De belangrijkste werkzame stoffen in de Royal Defy verzorgingslijn

We benoemen hieronder de belangrijkste werkzame stoffen ook al zitten er meerdere ingrediënten in de Royal Defy verzorgingslijn.

Royal Jelly 

Wat doet het

Verzorgt de huid met een combinatie van vitaminen, mineralen, weldoende vetzuren en peptides.

Royal Jelly RJx

Wat doet het

Royal Jelly RJx is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid helpt om er jonger uit te laten zien en voelen.

Royal Jelly Olie

Wat doet het

Deze huidverzorgende werkzame stof bevat in ruime mate10-hydroxy-decaanzuur. Een vetzuur dat het vochtgehalte van je huid verhoogt en het oppervlak versterkt. Tevens zorgt dit voor een zuiver huidbeeld, elasticiteit en laat je huid stralen.

Witte truffel

Wat doet het

Witte truffel is een kleinood uit de natuur. Is een zeer waardevolle superfood met veel vitaminen, mineralen en antioxidanten. De zorgt voor zichtbaar verhoogt vochtgehalte en versteviging van de huid. Tevens geeft deze je huid een gelijkmatige teint en beschermt haar tegen het ontstaan van toekomstige schade.

De Jafra Royal Defy verzorgingslijn is geschikt voor:

 • Alle huidtypen
 • De wat rijpere, veeleisende huid
 • diegene die toekomstige tekenen van huidveroudering wil voorkomen
 • Vrouwen
 • Deze lijn is helaas niet geschikt voor mannen

Producten Jafra Royal Defy

Hieronder zullen we de producten op een rijtje zetten. Klik op een foto voor meer informatie over het desbetreffende product.
De producten zijn uiteraard los verkrijgbaar, maar het is aan te raden om het 4-stappen verzorgingsritueel toe te passen voor een optimaal resultaat. Deze kun je in een basis set van 4 producten aanschaffen of in een deluxe set van 6 producten, waarop je maximaal 25 - 29% bespaart ten op zichten van de losse aanschaf.

Reinigen

Behandelen

Behandelen

Verzorgen

Beschermen

Defy Basic Set

Defy Deluxe Set

Defy Travel Set


Mocht je nog vragen hebben, laat dan hieronder een reactie achter. Heb je ervaring(en) met de producten, dan zou ik het leuk vinden als je helemaal onderaan deze pagina een recensie zou willen schrijven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.