• Persoonlijk advies
  • Dierproefvrij
  • Gratis verzenden vanaf 50 euro
  • Veilig betalen
Home » Dames » Gezichtsverzorging » JAFRA Oogverzorging

JAFRA Oogverzorging

Waarom is dagelijkse oogverzorging zo belangrijk?

Tijdens onze gezichtsverzorging worden onze ogen helaas regelmatig vergeten. Niet alleen een dagelijkse gezichtsverzorging is een must, oogverzorging is ook een echte ‘must’! Waarom? Omdat de huidstructuur rondom je ogen anders is dan de huidstructuur van de rest van je gezicht. Deze gevoelige zone vraagt om extra aandacht en een speciale verzorging, om de huid rondom je ogen jong en soepel te houden!

Met één van onze Jafra oogcrèmes geef je je huid rondom je ogen dus net zoveel aandacht als de rest van je gezicht en laat je je ogen weer stralen! Met een goede oogcrème kun je eigenlijk nooit vroeg genoeg beginnen. Daarom adviseer ik dan ook aan iedereen, of je nu jong of oud bent, wel of geen zichtbare lijntjes hebt, het liefst iedere dag een oogcrème te gebruiken.

Waarom adviseer ik het liefst iedere dag een oogcrème te gebruiken? Omdat het gebruik van een oogcrème zo nu of dan geen effect heeft! Je ziet pas resultaat als je iedere de juiste oogcrème gebruikt die bij jouw huid of huidprobleem past. Denk hierbij aan een hydraterende creme bij een vochtarme huid of een anti-aging creme bij rimpels etc.

Wist jij dat je oogcontour maar liefst tweeëntwintig spiertjes bevat die continue in beweging zijn? Naast dat je huid rondom je ogen dunner is bevat je huid daar ook minder talgkliertjes. Dit is de reden dat die huid meer hydratatie nodig heeft aangezien daar sneller een tekort aan vocht ontstaat.

Mocht je je huid rondom je ogen tot nu toe nog niet verzorgen, dan hoop ik dat je er direct mee gaat starten. Je gaat 100% zeker het verschil zien, maar ook voelen. Twijfel je over welk product jij precies nodig hebt? Neem dan gerust contact met mij op. Vul onderaan deze pagina je vraag in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Producten Jafra Oogverzorging


Mocht je nog vragen hebben, laat dan hieronder een reactie achter. Heb je ervaring(en) met de producten, dan zou ik het leuk vinden als je helemaal onderaan deze pagina een recensie zou willen schrijven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.