• Persoonlijk advies
 • Dierproefvrij
 • Gratis verzenden vanaf 50 euro
 • Veilig betalen
Home » Dames » Gezichtsverzorging » JAFRA Gold Dynamics

Jafra Gold Dynamics

De Gold Dynamics gezichtsverzorgingslijn is gemaakt voor de rijpere, veeleisende huid die de souplesse van de huid herstelt en je huid weer laat stralen.

Kies je voor de Gold Dynamics verzorgingslijn, dan kies je voor meer stevigheid en elasticiteit door een rijke voeding met goud-ferment en anti-aging extracten. Voor alle huidtypes - speciaal geschikt voor de huidleeftijd 50+

De rijpere, veeleisende huid heeft een verzorging nodig die:

 • Je huid intensief regenereert
 • Je rimpels vermindert
 • Je huid verstevigt
 • Je huidstructuur verfijnt
 • Cel veroudering tegengaat
 • De souplesse van je huid herstelt en haar weer laat stralen

Vanaf de leeftijd van +/- 40 jaar zal je hormoonspiegel gaan veranderen waardoor het herstel van je huid geleidelijk aan zal vertragen en zo ook de productie van collageen. Dit kan een aanleiding zijn voor diepere rimpels, meer sproetjes, leeftijdsvlekjes of verandering van je huidskleur. Je huid heeft daarom behoefte aan voedende verzorgingsproducten om dit tegen te gaan of zelfs te voorkomen als je er bijtijds mee begint.

De Jafra Gold Dynamics producten zitten vol met waardevol goud

Goud is altijd al het symbool geweest van rijkdom en macht, met zijn unieke eigenschappen die door niets te vervangen zijn tot op heden. Vroeger werd goud al gebruikt voor het strakker maken van de huid, maar ook om deze te koelen en te beschermen tegen ontstekingen. Het goud-ferment is daarom ook één van de belangrijkste werkzame stoffen in de Gold Dynamics lijn. Het laat zich makkelijk inmasseren, het geeft je huid een zachte teint en het maakt je huid stralender. 

De Gold Dynamics verzorgingslijn

De complete lijn bestaat maar liefst uit 7 producten.  Uiteraard zijn alle producten los verkrijgbaar, maar ze zijn ook verkrijgbaar in een set. Er is een basis set van 4 producten en een Deluxe Set van 6 producten, die je zelf kunt samenstellen. Daarnaast ontvang je op deze sets maar liefst 24 - 37% korting! Klik op de foto voor meer informatie over het desbetreffende product.

Gebruiksvolgorde van de Gold Dynamics producten:

 1. Revitalizing Toning Cleanser
 2. Lifting Eye Cream
 3. Aanbevolen aanvullende verzorging
 4. Aanbevolen dag- of nachtverzorging

Mocht je nog vragen hebben, laat dan hieronder een reactie achter. Heb je ervaring(en) met de producten, dan zou ik het leuk vinden als je helemaal onderaan deze pagina een recensie zou willen schrijven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.