• Persoonlijk advies
  • Dierproefvrij
  • Gratis verzenden vanaf 50 euro
  • Veilig betalen
Home » Blog » Huidverzorging » 10 Voordelen van een gezichtsbehandeling

10 Voordelen van een gezichtsbehandeling

Gepubliceerd op 29 juni 2021 om 18:07

Voordelen Gezichtsbehandeling

Door professionals wordt er geadviseerd om 1x per maand (max. 6 weken) een afspraak te maken voor een gezichtsbehandeling. Dit om je huid in een goede conditie te brengen en te houden. 

Dit bereik je door de combinatie van persoonlijk advies naar aanleiding van een huidanalyse en door het gebruik van de juiste producten die bij jouw huidtype en huidbehoefte passen. Daarnaast is het ook van belang dat je thuis dagelijks een verzorgingsroutine toepast.

Een professionele gezichtsbehandeling zorgt niet alleen voor een ware skinboost maar biedt daarnaast nog vele andere voordelen. Welke voordelen lees je in dit artikel.

Eens per maand een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling is helaas niet voldoende. Je zult zelf dagelijks ook je gezicht moeten reinigen en verzorgen. Alleen op die manier houd je je huid in een goede conditie waardoor deze gezond en fris blijft ogen.

Welke behandeling je precies nodigt hebt hangt af van meerdere zaken. Er zal daarom eerst een huidanalyse gedaan worden en er zal worden gekeken naar eventuele probleemgebieden of bepaalde huidaandoeningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan acne, of een slechte doorbloeding van je huid. Naar aanleiding van de uitkomst van de huidanalyse zal er een behandeling worden voorgesteld. 

Ongeacht het type behandeling, ze zullen één voor één geweldige voordelen bieden voor jouw huid. Welke voordelen gaan we hieronder voor jou beschrijven.

Een gezichtsbehandeling biedt de volgende voordelen:

1. Er wordt een huidanalyse gedaan en je ontvangt persoonlijk advies

Iedere huid is anders en zal dan ook een andere behandeling en verzorging nodig hebben. Om die reden zal er dan ook eerst een huidanalyse worden uitgevoerd en zal er worden gekeken naar je huidtype en naar de conditie van je huid. De huidanalyse zal iedere keer opnieuw uitgevoerd worden als je voor een gezichtsbehandeling komt, omdat eventuele huidproblemen tussentijd kunnen veranderen. Op die manier kan de juiste behandeling ingezet worden om een maximaal resultaat te behalen.

2. Gebruik van de  juiste producten, afgestemd op jouw huidtype- en behoefte

Nadat de huidanalyse voltooid is en er een geschikte behandeling gekozen is, is het uiteraard ook belangrijk dat de juiste producten worden toegepast. De huid zal in alle gevallen eerst goed gereinigd worden, omdat er zonder goede reiniging, geen adequate verzorging en huidverbetering mogelijk is. 

3. Een verbeterde huidverzorgingsroutine

Naar aanleiding van de huidanalyse zal je uiteraard ook persoonlijk advies krijgen met betrekking tot je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Het zou zomaar eens kunnen dat je nu producten gebruikt die niet goed zijn voor jouw huid of huidprobleem, of dat je een cruciale stap in de routine dagelijks overslaat. Hoe dan ook, het advies zal jou in ieder geval inzichten hoe je thuis een goede verzorgingsroutine toepast met huidverbetering als resultaat.

4. De huid wordt diep gereinigd

Tijdens een dieptereiniging van je gezicht zullen dode huidcellen worden verwijderd en overige vervuiling waar je huid aan is blootgesteld. Dit gebeurd grondiger dan je dat thuis doet. Pas als je huid goed gereinigd is zal deze optimaal toegankelijk zijn voor verzorgingsproducten. Als je dagelijks verzorgingsproducten aanbrengt op een niet goed gereinigde huid zullen je poriën namelijk verstopt raken. Zonder een goed gereinigde huid kunnen de juiste producten (hoe goed ze ook zijn) niet leiden tot huidverbetering. 

5. Huidproblemen behandelen en onzuiverheden verwijderen

Is jouw huid onrustig? Heb je last van puistjes, mee-eters, gerstekorrels, acne of acne gerelateerde ontstekingen?  Er zijn verschillende soorten behandeling die naar aanleiding van een huidanalyse gestart kunnen worden. Onzuiverheden dienen te worden verwijderd en huidproblemen dienen te worden behandeld. Dit zodat jouw huid uiteindelijk weer rustig en egaal wordt en er weer fris en stralend uitziet.

6. Het vertraagd het verouderingsproces

Een goede reiniging en een intensieve huidverzorging zullen bijdragen aan het verminderen van tekenen van huidveroudering. Denk hierbij aan kraaienpootjes, rimpels of een slappe huid. Een schone en verzorgde huid zal dus minder snel verouderen.

Ook een gezichtsmassage die je krijgt zal je huid goed doen; het bevordert namelijk de doorbloeding en verstevigt zo het bindweefsel. Tevens kunnen de cellen alle voedingsstoffen beter opnemen en zal de effectiviteit van verzorgingsproducten verhogen.

7. Huidverbetering

Een gezichtsbehandeling in combinatie met je dagelijkse verzorgingsroutine en het gebruik van de juiste producten, zal leiden tot huidverbetering. 

8. Een boost voor je huid maar ook een boost voor je zelfvertrouwen

Je huid zal dieper worden gereinigd en een goed gereinigde huid zal de actieve bestanddelen van verzorgingsproducten beter opnemen. Daarnaast wordt je huid behandeld met producten die hoogwaardige werkstoffen bevatten.

Hierdoor ziet je huid er direct gladder en zachter uit en zelfs je make-up zal beter blijven zitten!  Doordat je huid zichtbaar een boost krijgt zal het ook je zelfvertrouwen een boost geven.

9. Werkt ontspannend

Bij een gezichtsbehandeling is meestal een gezichtsmassage inbegrepen. Een perfecte manier om even te ontspannen. Het zal je geest in balans brengen en stress helpen te verlichten.

10. Je creëert een momentje voor jezelf

Last but not least! Is jezelf trakteren op een gezichtsbehandeling geen overbodige luxe. 

Massage gezicht

Je humeur krijgt hiermee een boost door even de tijd voor jezelf te nemen. Tevens heb je hiermee een stressvrij uurtje in het vooruitzicht wat ook goed is voor je gemoedstoestand. Dus gun jezelf eens per maand even een momentje voor jezelf! 


Heb je nog vragen of heb je ervaring met een gezichtsbehandeling, laat dan hieronder een reactie achter.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.