• Persoonlijk advies
  • Dierproefvrij
  • Gratis verzenden vanaf 50 euro
  • Veilig betalen
Home » Blog » Algemene informatie » Wie is JAFRA Cosmetics?

Wie is JAFRA Cosmetics?

Gepubliceerd op 8 mei 2021 om 13:48

Voor diegene die JAFRA Cosmetics nog niet kent, zal ik hier in dit artikel uitleggen wie JAFRA Cosmetics is en waar JAFRA voor staat.

De naam JAFRA is ontstaan doordat het bedrijf is opgericht door Jan en Frank Day. JAFRA bestaat dit jaar inmiddels 65 jaar en is opgericht in 1956 in Malibu, Californië. De JAFRA producten zijn hoogwaardige en natuurlijke schoonheidsproducten. 

Jafra-Cosmetics werkt al meer dan 50 jaar met ingrediënten voor gezichtsverzorging en heeft gedurende die periode ook steeds eigen productformules ontwikkeld. De producten zitten dan ook vol met natuurlijke grondstoffen en hoogwaardige werkstoffen, die echt een luxe zijn voor jouw huid.

Deze werkzame stoffen variëren per product en zo heeft Jafra producten ontwikkelt voor de individuele behoeften van de huid. Zo heeft bijvoorbeeld een rijpere, veeleisende huid een andere behoefte dan de jongere huid.

Hieronder zal ik enkele van de belangrijkste werkzame stoffen van de JAFRA-producten opsommen:

  • vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en vetzuren
  • Superfoods
  • Royal Jelly 
  • Rjx-technologie
  • Hyaluronzuur
  • en nog veel meer

Doordat de Jafra-producten vol zitten met hoogwaardige werkzame stoffen, zullen zij bijdragen aan celvernieuwing, een goede celdeling, hydratatie, bescherming en een goede verzorging van je huid.

Kortom deze producten geven je huid precies wat het nodig heeft met als resultaat dat je huid weer gaat stralen, waardoor ook jijzelf weer gaat stralen omdat je meer zelfvertrouwen krijgt. 

De producten zijn alleen verkrijgbaar via opgeleide JAFRA-consulentes en om die reden dan ook te verkrijgen in mijn webshop Cosmeticsbymiranda.nl.

Dit heeft te maken met de twee pijlers waarop de ondernemingsfilosofie is gebaseerd. Jan en Frank waren er namelijk van overtuigt dat de aanschaf van werkzame, hoogwaardige producten in een persoonlijke sfeer zou moeten plaatsvinden omdat het volgens hen een kwestie van vertrouwen is. 

Tevens was hen wens om vrouwen overal ter wereld de kans te bieden op een flexibele en zelfstandige job. Dit met de reden dat vrouwen op die manier een grote mate van vrijheid zouden krijgen, zowel beroepsmatig als op persoonlijk vlak. Dit zou volgens hen het beste kunnen worden bereikt door middel van directe verkoop. En zo is dan ook het concept ontstaan met Jafra consulentes, wat direct vanaf het begin af aan al succesvol bleek. 

Als je voor Jafra kiest, dan kies je voor service en kwaliteit. JAFRA Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken en is ondertussen al in meer dan 25 landen actief met ruim 630.000 consulentes.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.